Corned Beef & Cranberry Hash ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru 1,36 USD pe porție, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 280 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, cățel de usturoi, pătrunjel și afine. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Hașiș De Carne De Vită, Hașiș De Carne De Vită, și Hașiș De Carne De Vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgere.
3
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de cartofi. Se amestecă carnea de vită, afine, ceapă, bulion, pătrunjel, muștar, usturoi, cimbru, piper, nucșoară și cartofii rămași. Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Într-o tigaie mare, topiți untul. Se amestecă amestecul de carne. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare timp de 15-20 de minute sau pana se rumenesc usor si se incalzesc.