Carne de vită și Jack Chiles Rellenos
Carne de vită și Jack Chiles Rellenos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 317 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză jack, lapte, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Încercați Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Chiles Mai Mici De Grăsime (Chiles) Rellenos Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Numărați ardei iute și împărțiți brânza feliată și carnea de vită în cât mai multe porții.
Rotiți fiecare porție de brânză în jurul unei porții de carne de vită și chestii într-un chili.
Așezați ardeii iute unul lângă altul într - o caserolă cu ulei de adâncime de 9 pe 13 inci.
Într-un blender, se amestecă ouă, lapte, făină, usturoi și 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă peste ardei iute.
Coaceți într-un cuptor de 350 timp de 25 de minute.
Presărați cu brânză mărunțită și continuați să coaceți până când amestecul de ouă nu se mai mișcă în jurul chiliilor atunci când caserola este agitată ușor, încă aproximativ 2 minute.
Scoateți pe farfurii și adăugați salsa și sare după gust.