Carne de vită și Fontina Tostaditos
Carne de vită și Fontina Tostaditos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coriandru, chipsuri rotunde de tortilla de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Carne de vită și Fontina Tostaditos, Tostaditos de Crab, Chili și Avocado, și Crab și piper Jack Tostaditos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, combinați tomatillos, ceapă roșie, coriandru și 1/2 linguriță de sos fierbinte.
Într-un castron mediu, combinați friptura de vită cu Fontina și restul de 1/2 linguriță de sos fierbinte. Aranjați jumătate din chipsurile de tortilla pe o foaie mare de copt cu margini. Puneți umplutura de friptură de vită pe chipsurile de tortilla și acoperiți cu restul de 24 de chipsuri.
Coaceți tostaditos timp de 5 până la 7 minute sau până când umplutura este fierbinte și clocotește.
Transferați pe un platou. Condimentați gustul de tomatillo cu sare, lingurați puțin deasupra fiecărui tostadito și serviți imediat.
Recomandare de vin: Stuckey: Calul de fier Brut Ros din California din 1993 are o aciditate ridicată, care reîmprospătează palatul după o mică căldură la sud de graniță.Triffon: aromele dulci-tarte-picante din sud-vest adoră Gerztraminerul Fructat, iar aciditatea și dulceața ușoară din Domaine Weinbach Cuve Laurence din 1996 se potrivesc frumos cu tomatillos.