Carne de vită și fasole Tortilla coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți Tortilla de vită și fasole. Această rețetă face 6 porții cu 391 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați un amestec de condimente taco cu 0% Mai puțin sodiu, brânză Cheddar ascuțită, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită cu conținut scăzut de grăsimi și Tortilla de fasole, Tortilla Carne De Vită Coace, și Carne de vită și Tortilla coace.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă fasolea neagră, fasolea pinto, roșiile, amestecul de condimente taco și apa. Gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste. Se amestecă 1/2 cană de brânză.
În vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), întindeți 2 căni din amestecul de vită. Se acoperă cu jumătate din benzile de tortilla. Puneți jumătate din amestecul de carne de vită rămas peste fâșii de tortilla.
Adăugați fâșiile de tortilla rămase; se acoperă cu amestecul de carne de vită rămas.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când se fierbe și se încălzește.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.