Carne de vită și cârnați în fasole roșie și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită măcinată și cârnații în fasole roșie și orez. Această rețetă face 16 porții cu 511 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc și fasole, carne de vită măcinată, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită măcinată picantă și fasole cu orez, Crock Oală fasole roșie și orez, și Fasole De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul într-o oală mare conform instrucțiunilor pachetului.
Tăiați kielbasa în bucăți de 1 inch și împărțiți bucățile.
Se pune într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Condimentează cu piper cayenne după gust.
Transferați acest lucru în oală cu orezul, rezervând grăsimea din tigaie.
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, sotează carnea de vită măcinată timp de 5 minute. Se amestecă orezul și ceapa; se reduce focul la mediu și se sotează încă 5 minute.
Se scurge bine și se adaugă în oală. Se amestecă boabele de rinichi, fasolea pinto și carnea de porc și fasolea în oală.
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, și fierbeți la foc mic până când este gata de servit.