Carne de vită și cârnați în fasole roșie și orez

Carne de vită și cârnați în fasole roșie și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de vită măcinată și cârnații în fasole roșie și orez. Această rețetă face 16 porții cu 511 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc și fasole, carne de vită măcinată, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită măcinată picantă și fasole cu orez, Crock Oală fasole roșie și orez, și Fasole De Vită Măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul într-o oală mare conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați kielbasa în bucăți de 1 inch și împărțiți bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
3
Se pune într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Condimentează cu piper cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați acest lucru în oală cu orezul, rezervând grăsimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, sotează carnea de vită măcinată timp de 5 minute. Se amestecă orezul și ceapa; se reduce focul la mediu și se sotează încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se scurge bine și se adaugă în oală. Se amestecă boabele de rinichi, fasolea pinto și carnea de porc și fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole PintoFasole Pinto
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați puțină apă, dacă este necesar, și fierbeți la foc mic până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista