Carne de vită și ciuperci se topește
Carnea de vită și ciupercile topite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, pâine, bucăți și tulpini de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mozzarella-Ciuperci Se Topește, Ciuperca de usturoi se topește, și Ciuperci și piper se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 450 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu folie. În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă în Worcestershire, ciuperci și 1 cană de brânză.
Puneți amestecul de carne de vită uniform pe jumătățile de baghetă, împrăștiind amestecul pe margini.
Tăiați fiecare jumătate în 3 secțiuni.
Așezați sandvișurile în tigaie; acoperiți cu folie suplimentară.
Scoateți capacul; se acoperă cu 1/2 cană de brânză.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.