Carne de vită și ciuperci cu aragaz lent

Slow Cooker Carne de vită și ciuperci este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 381 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez, vin, supă de ciuperci aurii condensate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci, și Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Combinați carnea de tocană, supa de ciuperci, ciupercile cu lichidul lor și amestecul de supă de ceapă în vasul unui aragaz lent.
Se toarnă vin roșu, dacă se dorește. Se condimentează cu piper.
Gătiti la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la mare timp de 4 până la 6 ore.
În ultima jumătate de oră de timp de gătit, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.