Carne de vită și ciuperci cu aragaz lent

Carne de vită și ciuperci cu aragaz lent
Slow Cooker Carne de vită și ciuperci este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 381 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez, vin, supă de ciuperci aurii condensate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci, și Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de tocană, supa de ciuperci, ciupercile cu lichidul lor și amestecul de supă de ceapă în vasul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se toarnă vin roșu, dacă se dorește. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Gătiti la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la mare timp de 4 până la 6 ore.
4
În ultima jumătate de oră de timp de gătit, aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista