Carne de vită și ceapă înăbușită

Carne de vită și ceapă înăbușită
Carnea de vită și ceapa fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Și Ceapă Înăbușită, Carne De Vită Și Ceapă Înăbușită, și Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă carnea. Amestecați ienibaharul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un castron mic și frecați toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți jumătate de ceapă și jumătate de usturoi într - o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și aranjați carnea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Întindeți ceapa și usturoiul rămas peste carne. Acoperiți bine tigaia cu folie și prăjiți, întorcând carnea după 1 oră, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Grăsime degresată din sucurile de tigaie. Feliați carnea peste Bob și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BoabeBoabe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește cu ceapă și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Carnea de vită poate fi fiartă cu 2 zile înainte. Se răcește carnea în sucuri, neacoperită, apoi se taie și se răcește în sucuri, acoperite. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 350 F de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista