Carne de vită și ceapă verde

Carnea de vită și ceapa verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de bulion de vită, sos de soia lite, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Instrucțiuni
Spălați bine ceapa verde.
Îndepărtați capetele rădăcinii și vârfurile cepei; tăiat în bucăți de 2 inci.
Așezați bucățile într-un castron mare.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri și adăugați la ceapa verde în castron.
Se presara cu 2 linguri. amidon de porumb și sos de soia, aruncând pentru a acoperi.
Amestec de carne de vită și ardei gras roșu, în 2 loturi, în ulei vegetal fierbinte și, dacă se dorește, ulei de susan într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 minute sau până când carnea de vită este gata și ardeiul gras este crocant-fraged.
Bateți împreună bulion de vită, oțet, fulgi de ardei roșu și 1 lingură rămasă. amidon de porumb.
Adăugați la amestecul de carne de vită în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Se acoperă cu arahide, dacă se dorește.
*1 lb. pieptul de pui jupuit și dezosat poate fi înlocuit.