Carne De Vită Și Ceapă Piroshki
Carne de vită & ceapa Piroshki ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 32 de porții cu 129 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză havarti, mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piroshki rusesc {cu umpluturi de carne de vită și cartofi}, Piroshki lui Taylor, și Cartofi Piroshki.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, usturoiul, sarea și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se răcește la temperatura camerei.
Amestecați spanacul, brânza, smântâna și mărarul în amestecul de vită. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți o foaie de patiserie cu puf într-un 12-in. pătrat.
Tăiați în șaisprezece 3-in. pătrate. Repetați cu foaia rămasă.
Lingura 1 lingura amestec de carne de vită pe centrul fiecărui pătrat. Îndoiți aluatul peste umplutură, formând un triunghi; apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Transferați pe foi de copt unse.
Bateti ou și apă; perie peste blaturi.
Coaceți la 400 de minute timp de 14-16 minute sau până se rumenesc.