Carne de vită și cartofi

Carne de vită și cartofi
Skillet Beef and Cartofs este un fel principal care servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de filet de vită, sare, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este spectaculos. Încearcă Carne de vită și cartofi, Carne de vită și cartofi Skillet Stroganoff, și Cartofi De Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii, apa și sarea într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 6-10 minute sau până când cartofii sunt fragede; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Condimentează carnea de vită cu amestec de piper. Într-o tigaie mare, amestecați carnea de vită și ceapa în 2 linguri de ulei timp de 5 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz. Între timp, într-o altă tigaie, amestecați cartofii în uleiul rămas timp de 5 minute sau până se rumenesc. Se amestecă amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presara cu rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista