Carne de vită și Broccoli ușor de gătit lent
Slow-Cooker Easy Beef și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez obișnuit, flori gigantice de broccoli selectate, ciuperci gigantice de la calibru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită coreeană ușor de gătit lent, Carne de vită și Broccoli cu aragaz lent, și Carne de vită și Broccoli cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de vită, ciupercile, ceapa, bulionul, teriyaki baste și glazura, semințele de susan și uleiul de susan în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Cu aproximativ 35 de minute înainte de servire, gătiți orezul în 1 1/3 căni de apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, amestecați 2 linguri de apă și amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și broccoli în amestecul de carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 30 de minute sau până când broccoli este crocant-fraged.