Carne de vită și Broccoli rabe Stoup

Carne de vită și Broccoli rabe Stoup
Carne de vită și Broccoli rabe Stoup ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 793 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de pui, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Carne de vită sotată cu lămâie pe un pat de Rabe de Broccoli, Rabe de Broccoli și Scallopini de vițel pane, și Num Pang Carne De Vită Sandwich pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați sare în apa clocotită și rabe de broccoli și gătiți 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scurgeți rabe și rezervați.
4
În timp ce rabe gătește, încălziți o oală de supă medie la foc mediu până la mediu cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați 3 căței de usturoi tocat, morcovi și ceapă. Gatiti 5-6 minute, adaugati fasole alba si incalziti, un minut. Condimentează legumele și fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole AlbăFasole Albă
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6
Adăugați rabe scurse și stocurile și acoperiți oala pentru a aduce la fierbere rapidă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați orecchiette și amestecați. Reduceți căldura și fierbeți supa la o rolă mică, neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
La 8 PruneLa 8 Prune
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
8
Se amestecă carnea de vită cu ou, restul de usturoi tocat, pesmet, brânză, salvie și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(Keebler)(Keebler)
9
Roll în bile de 1 inch și picătură în stoup. Gatiti 5 minute. Reglați condimentele și serviți stoup în boluri puțin adânci cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista