Carne De Vită Și Broccoli
Carnea de vită n Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 367 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de a. 1. sosul original, orezul, uleiul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați O Oală De Vită Și Broccoli, Carne de vită și Broccoli, și Carne De Vită Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de friptură, sosul de soia și usturoiul într-un vas nemetalic superficial.
Adăugați friptură; aruncați pentru a acoperi. Capac; frigider 30 min. pentru a marina, amestecând ocazional.
Scoateți friptura din marinată; rezervați marinada.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptura; gatiti si amestecati 3 pana la 4 min. sau până când nu mai este roz.
Scoateți friptura din tigaie cu lingura cu fante; acoperiți pentru a se menține cald.
Se amestecă legumele și marinada rezervată în aceeași tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Se fierbe 2 până la 3 min. sau până se încălzește.
Adăugați friptura; se amestecă ușor.