Carnea de vită și biscuiții necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 284 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, ou, piper chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. 376 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Carne de vită și biscuiți, Beef ' n ' Biscuit Bake, și Carne De Vită Tocană Biscuit Oală Plăcintă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită măcinată, ceapa și ardeiul verde chile; se scurge. Se amestecă sosul de roșii, pudra de chili și sarea de usturoi. Fierbeți în timp ce pregătiți biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Separați aluatul de biscuiți în 10 biscuiți. Trageți fiecare biscuit în 2 straturi. Apăsați 10 jumătăți de biscuiți pe fundul unui vas de plăcintă de 9 inci pentru a forma crusta de jos. Rezervați celelalte 10 jumătăți de biscuiți pentru stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți amestecul de carne de pe foc și amestecați 1/2 cană brânză mărunțită, smântână și ou; se amestecă bine. Lingura peste crusta de jos. Aranjați jumătățile de biscuiți rămase pentru a forma crusta superioară și lingurați brânza rămasă uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții au o culoare maro aurie profundă.