Carne De Vită Și Ardei Gras Cu Sos De Fasole Neagră
Carnea de vită și ardeiul gras cu sos de fasole neagră este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 346 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de canolan, vin de orez, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită, ceapă și ardei gras în sos de fasole neagră-roșii, Supă De Fasole Neagră Și Ardei Gras, și Curcan afumat, fasole neagră, ardei gras și salată de porumb pentru rețete similare.