Carne De Vită În Vin Roșu

Carne De Vită În Vin Roșu
Friptura de vită în vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.54 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1086 calorii, 49G de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Tocană De Vită Cu Vin Roșu, și Carne de vită cu vin roșu pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista