Carne de vită în stil Italian cu mămăligă

Carne de vită în stil Italian cu mămăligă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de vită în stil Italian cu mămăligă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, mămăligă măcinată grosier, o picătură de sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Caserola italiană de vită și mămăligă, Ficat De Vită În Stil Italian, și Tocană de vită în stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare. Adăugați treptat 2 căni de apă și lapte, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți 20 de minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1/3 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de vită; saut 5 minute. Se amestecă să se prăbușească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Scoateți carnea de vită; scurgere. Ștergeți tigaia; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapă, piper, 1/8 linguriță sare și usturoi; saut timp de 4 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
6
Adăugați carne de vită și sos; se fierbe 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
7
Împărțiți mămăliga uniform între 4 boluri puțin adânci. Completați fiecare porție cu 1 cană amestec de carne de vită; se presară cu 2 lingurițe de brânză și 2 linguri de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista