Carne De Vită În Bulion Cu Salsa Verde

Carne De Vită În Bulion Cu Salsa Verde
Rețeta de carne de vită în bulion cu Salsa Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 493 calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, capere, cantitate de carne de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Cu Carne De Vită Salsa Verde, File de vită cu Salsa Verde, și Tacos de vită cu Salsa Verde pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista