Carne De Vită Yakitori
Carne de vită Yakitori ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mirin, friptură cu trei vârfuri, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Filet De Vită Yakitori, Petrecere la grătar în stil japonez: pui Yakitori, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan ars Ahi, și Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, combinați mirinul, sosul de soia, bulionul de pui, ghimbirul și usturoiul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut.
Se toarnă marinada într-un vas superficial suficient de mare pentru a ține carnea și se lasă deoparte să se răcească.
Tăiați carnea de vită în pătrate de 24 (1 inch) de aproximativ 1/2 inch grosime.
Adăugați carnea de vită în marinada răcită, amestecați pentru a acoperi uniform și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră, amestecând ocazional.
Tăiați ceapa verde tăiată în treimi. Înmuiați frigarui de bambus de 12 (4 până la 6 inci) în apă timp de cel puțin 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber.
Filetați 2 bucăți de carne de vită și ceapă verde, alternând, pe un capăt al fiecărei frigărui. Grătiți frigăruile până când carnea se rumeneste frumos și doar puțin roz în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați frigăruile pe o farfurie sau un platou mic și presărați semințele de susan. Așezați farfuria pe o tavă de încălzire pentru a vă încălzi, dacă doriți.
Marinati carnea de vita pana la 8 ore, la frigider. Cel mai bine este să frigeți carnea și grătarul chiar înainte de servire.