Carne De Vită Yakitori

Carne De Vită Yakitori
Carne de vită Yakitori ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mirin, friptură cu trei vârfuri, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Filet De Vită Yakitori, Petrecere la grătar în stil japonez: pui Yakitori, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan ars Ahi, și Yakitori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, combinați mirinul, sosul de soia, bulionul de pui, ghimbirul și usturoiul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă marinada într-un vas superficial suficient de mare pentru a ține carnea și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
3
Tăiați carnea de vită în pătrate de 24 (1 inch) de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Adăugați carnea de vită în marinada răcită, amestecați pentru a acoperi uniform și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
5
Tăiați ceapa verde tăiată în treimi. Înmuiați frigarui de bambus de 12 (4 până la 6 inci) în apă timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Preîncălziți un grătar în aer liber.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Filetați 2 bucăți de carne de vită și ceapă verde, alternând, pe un capăt al fiecărei frigărui. Grătiți frigăruile până când carnea se rumeneste frumos și doar puțin roz în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați frigăruile pe o farfurie sau un platou mic și presărați semințele de susan. Așezați farfuria pe o tavă de încălzire pentru a vă încălzi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1
Marinati carnea de vita pana la 8 ore, la frigider. Cel mai bine este să frigeți carnea și grătarul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista