Carne De Vită Wellington
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete în cutia de rețete, Beef Wellington ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 742 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 10 minute. 3632 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare și piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington.
Instrucțiuni
Căutați filetul pe toate părțile: condimentați Generos fileul cu sare și piper.
Încălziți o lingură sau două de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Căutați fileul în tigaie pe toate părțile până se rumenesc bine (sugestie: nu mișcați fileul până nu a avut șansa să se rumenească).
Scoateți filetul din tigaie și lăsați să se răcească. Odată răcit, periați fileul pe toate părțile cu muștar.
Duxelles ciuperci: se taie ciupercile și le-a pus într-un procesor de alimente și pur arkule.
Se încălzește tigaia saut la foc mediu.
Transferați ciuperca pur și simplu în tigaie și gătiți, permițând ciupercilor să-și elibereze umezeala.
Când umezeala eliberată de ciuperci a fiert, scoateți ciupercile din tigaie și lăsați-le deoparte să se răcească.
filet în pastă de ciuperci și șuncă:
Rulați o bucată mare de folie de plastic.
Așezați feliile de șuncă pe folia de plastic, astfel încât să se suprapună.
Întindeți amestecul de ciuperci peste șuncă.
Așezați filetul de vită în mijloc, rulați ciuperca și șunca peste file, folosind folia de plastic, astfel încât să faceți acest lucru bine.
Înfășurați filetul de vită într-o formă strânsă de butoi, răsucind capetele foliei de plastic pentru a le fixa. Se da la frigider 20 de minute.
out foietaj, înfășurați file de vită: pe o suprafață ușor făinată, întindeți foaia de foietaj la o dimensiune care se va înfășura în jurul fileului de vită.
Desfaceți fileul din folia de plastic și așezați-l în mijlocul aluatului de patiserie.
Ungeți marginile patiseriei cu ouăle bătute.
Îndoiți patiseria în jurul fileului, tăind orice exces la capete (patiseria care are mai mult de 2 straturi grosime nu se va găti până la capăt, încercați să limitați suprapunerea).
Așezați pe o farfurie mică, cu cusătura în jos și periați gălbenușurile de ou bătute peste tot. Se răcește 5-10 minute.
cu spălare de ou și scor:
Așezați fileul învelit în patiserie pe o tigaie.
Periați din nou suprafața expusă cu ouă bătute.
Scorați partea de sus a patiseriei cu un cuțit ascuțit, fără a merge până la capăt prin patiserie.
Presărați blatul cu sare grosieră.
Se coace la 400 F pentru 25-35 de minute. Patiseria ar trebui să fie frumos aurie când este gata. Pentru a vă asigura că friptura dvs. este medie rară, testați cu un termometru de carne citit instant. Trageți afară la 125-130 buc. F pentru mediu rar.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Feliați în felii groase de 1 inch.
Rețetă adaptată din acest videoclip pentru prepararea Beef Wellington de bucătarul Gordon Ramsay.