Carne De Vită Wellington

Carne De Vită Wellington
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete în cutia de rețete, Beef Wellington ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 742 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 10 minute. 3632 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare și piper, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Carne De Vită Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington.

Instrucțiuni

1
Căutați filetul pe toate părțile: condimentați Generos fileul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2
Încălziți o lingură sau două de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Căutați fileul în tigaie pe toate părțile până se rumenesc bine (sugestie: nu mișcați fileul până nu a avut șansa să se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Scoateți filetul din tigaie și lăsați să se răcească. Odată răcit, periați fileul pe toate părțile cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Duxelles ciuperci: se taie ciupercile și le-a pus într-un procesor de alimente și pur arkule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Se încălzește tigaia saut la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați ciuperca pur și simplu în tigaie și gătiți, permițând ciupercilor să-și elibereze umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Când umezeala eliberată de ciuperci a fiert, scoateți ciupercile din tigaie și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
filet în pastă de ciuperci și șuncă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
7
Rulați o bucată mare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Așezați feliile de șuncă pe folia de plastic, astfel încât să se suprapună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
9
Întindeți amestecul de ciuperci peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
10
Așezați filetul de vită în mijloc, rulați ciuperca și șunca peste file, folosind folia de plastic, astfel încât să faceți acest lucru bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
11
Înfășurați filetul de vită într-o formă strânsă de butoi, răsucind capetele foliei de plastic pentru a le fixa. Se da la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
12
cuptor la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
out foietaj, înfășurați file de vită: pe o suprafață ușor făinată, întindeți foaia de foietaj la o dimensiune care se va înfășura în jurul fileului de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
14
Desfaceți fileul din folia de plastic și așezați-l în mijlocul aluatului de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
15
Ungeți marginile patiseriei cu ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
16
Îndoiți patiseria în jurul fileului, tăind orice exces la capete (patiseria care are mai mult de 2 straturi grosime nu se va găti până la capăt, încercați să limitați suprapunerea).
17
Așezați pe o farfurie mică, cu cusătura în jos și periați gălbenușurile de ou bătute peste tot. Se răcește 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
18
cu spălare de ou și scor: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
19
Așezați fileul învelit în patiserie pe o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
20
Periați din nou suprafața expusă cu ouă bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
21
Scorați partea de sus a patiseriei cu un cuțit ascuțit, fără a merge până la capăt prin patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
22
Presărați blatul cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
23
în cuptor: 
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
24
Se coace la 400 F pentru 25-35 de minute. Patiseria ar trebui să fie frumos aurie când este gata. Pentru a vă asigura că friptura dvs. este medie rară, testați cu un termometru de carne citit instant. Trageți afară la 125-130 buc. F pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
25
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Feliați în felii groase de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
26
Rețetă adaptată din acest videoclip pentru prepararea Beef Wellington de bucătarul Gordon Ramsay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista