Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită umplută (Carne o Posta Rellena). Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 587 calorii, 67g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, scallion, morcovi și mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume), Posta Negra (Carne De Vită Neagră În Stil Columbian), și Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, usturoiul, ardeiul gras roșu, uleiul și ceapa într-un robot de bucătărie și puree.To creați cavitatea pentru umplutură, utilizați un cuțit lung și ascuțit și tăiați o gaură de 1 1/2 până la 2 inci prin centrul fripturii făcând o fantă longitudinală. Întoarceți carnea și tăiați o altă fantă în același loc, astfel încât cuțitul să completeze cavitatea.Umpleți carnea de vită cu slănină, mazăre, morcovi și jumătate din amestecul de ceapă, împingând cu degetele pentru a vă asigura că umplutura trece până la capăt. Legați capătul cărnii de vită, astfel încât umplutura să nu iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ghimbir întreg, Zdrobit
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Așezați carnea de vită într-o pungă cu fermoar, adăugați restul amestecului de ceapă, sare și pepper.Be asigurați-vă că carnea de vită este acoperită cu marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau overnight.In o tigaie mare la foc mediu-mare, rumenim carnea pe toate părțile în ulei. Când este rumenit, puneți-l în lent cooker.In un castron mic se amestecă supa de carne de vită, pasta de tomate, chimen măcinat, sare, piper și sazon Goya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chimen Măcinat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă peste carnea de vită, se acoperă și se gătește la foc mare timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați cartofii și yuca după 3 ore de gătit.Notă: Dacă utilizați o oală sub presiune, gătiți timp de 45 de minute.