Carne de vită tropicală și tăiței
Tropical Beef and Noodles este un fel principal fără lactate. O porție conține 640 de calorii, 29 g de proteine și 34 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână mandarine, tăiței cu ou, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de lingură de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fajitas de vită tropicală, tăiței asiatici de vită și tăiței Teriyaki de vită.
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Scurgeți mandarinele și ananasul, rezervând sucurile. Pune fructele deoparte. Într-un castron mic, bate amidonul de porumb și sucurile rezervate până se omogenizează; se amestecă sucul de lămâie, sosul de soia, pudra de usturoi, sarea și nucșoara.
Se toarnă peste carnea de vită.
Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă caju, portocalele și ananasul. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
Scurgeți tăițeii; acoperiți cu amestec de carne de vită.
Se presară cu nucă de cocos.