Carne De Vită Teriyaki

Carne De Vită Teriyaki
Reteta de carne de vită Teriyaki este gata în aproximativ 16 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această garnitură are 59 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, gătit sherry, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Carne De Vită Teriyaki, Carne De Vită Teriyaki, și Carne De Vită Teriyaki pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista