Carne De Vită Tapiterie Sukiyaki

Carne De Vită Tapiterie Sukiyaki
Carne de vită Tapiterie Sukiyaki este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 987 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,59 USD pe porție. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați resturi de carne de vită, zahăr, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Sukiyaki, Sukiyaki (Oală Fierbinte Japoneză De Vită), și Carne De Vită Măcinată Sukiyaki.

Instrucțiuni

1
Tăiați resturile de vită în bucăți de 2 inci. Clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Așezați într-o cratiță mare împreună cu oasele.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la foc mic, îndepărtând orice gunoi de carne se ridică la suprafață. Când apa este limpede, adăugați sake-ul, ceapa, ghimbirul, sosul de soia, sarea, mirinul și zahărul. Fierbeți până când bucățile de carne de vită sunt fragede, aproximativ 2 ore. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Alegeți bucăți de vită și puneți-le deoparte. Îndepărtați grăsimea de pe partea superioară a bulionului. Alternativ, lăsați supa să se răcească și dați-o la frigider până când grăsimea s-a solidificat deasupra, apoi răzuiți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Când este gata de servit, reîncălziți supa într-o cratiță mare în bucătărie sau pe o plită din centrul mesei de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați legumele și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 20 de minute, în funcție de legumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Adăugați tofu în ultimele cinci minute de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați tăiței udon sau soba, folosind timpii de gătit direcționați pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soba NoodlesSoba Noodles
8
Adăugați resturi de vită pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Între timp, bateți ouăle în boluri individuale de servire, condimentând după gust cu sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Pentru a servi, fie păstrați bulionul la foc mic pe o sobă portabilă pentru masă, fie aduceți oala la masă. Mesenii vor înmuia bucăți de carne de vită grasă în bolurile lor individuale de ou și sos de soia, împreună cu tofu, legume și tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista