Carne De Vită Tamales

Carne De Vită Tamales
Carne de vită tamales necesită aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 108 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți ardei iute din New mexico, ceapă, bulb de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tamale Din Carne De Vită, Carne De Vită Tamales, și Tamale De Vită Chipotle.

Instrucțiuni

1
Condimentați umărul de vită peste tot cu sare și piper, apoi rumeniți într-o oală mare grea la foc mediu. Odată rumenit pe toate părțile, adăugați suficientă apă pentru a acoperi friptura împreună cu 1 ceapă feliată și aproximativ 6 căței de usturoi. Gatiti pana cand carnea este frageda si se desprinde fara rezistenta, aproximativ 2 ore. Când ați terminat, scoateți friptura pe un platou pentru a se răci, rezervați bulionul de vită. Tăiați mâna carnea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Pentru a pregăti sosul, îndepărtați vârfurile de ardei iute uscați și scuturați majoritatea semințelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați ardeii iute într-un vas mare și acoperiți-i cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați chimenul, ceapa rămasă și usturoiul. Se fierbe timp de 20 de minute până când chilele sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Transferați ardeii iute într-un blender folosind clești și adăugați o oală plină cu apă din chile (cel mai bine este să faceți acest lucru în loturi.) Puree chiles până la neted. Treceți chilii piureți printr-o strecurătoare pentru a îndepărta semințele și piei rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se toarnă sosul de chili într-un castron mare și se adaugă sare, se amestecă pentru a încorpora. Gustați pentru a verifica condimentele, adăugați mai multe dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați carnea de vită mărunțită în castronul de sos de chili și amestecați bine. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Treceți prin cornurile uscate, separați-le și aruncați mătasea, aveți grijă, deoarece cojile sunt fragile când sunt uscate. Înmuiați-le într-o chiuvetă umplută cu apă caldă timp de 30 de minute pentru a se înmuia. Într-un castron adânc, combinați masa, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Turnați bulionul în masă puțin câte puțin, lucrând-l cu degetele. Într-un castron mic, bateți scurtarea legumelor până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați-l la masă și bateți până când aluatul are o textură spongioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
11
Clătiți, scurgeți și uscați cojile de porumb. Așezați-le pe o tigaie acoperită de un prosop umed, împreună cu bolurile de aluat masa și carnea de vită în sos de chili. Începeți cu cele mai mari coji, deoarece sunt mai ușor de rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Coji De PorumbCoji De Porumb
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Așezați coaja pe o farfurie sau în mână cu partea netedă în sus și capătul îngust orientat spre dvs.
13
Întindeți un strat subțire și uniform de masă pe suprafața cojii cu o lingură înmuiată în apă. Nu folosiți prea mult!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
14
Adăugați aproximativ o lingură de umplutură de carne în centrul masei. Îndoiți capătul îngust până la centru, apoi pliați ambele părți împreună pentru a închide umplutura. Masa lipicioasă va forma un sigiliu. Prindeți vârful larg închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Așezați tamalele într-un abur mare sau strecurătoare cu capătul ciupit. Încărcați vaporul într-o oală mare umplută cu 2 inci de apă. Apa nu trebuie să atingă tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Așezați o cârpă umedă peste Tamale și acoperiți cu capac. Păstrați apa la fierbere scăzută, verificând periodic pentru a vă asigura că apa nu fierbe. Aburiti tamalele timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
17
Tamalele se fac atunci când interiorul se îndepărtează de coajă. Tamale ar trebui să fie moale, ferm și nu moale. Pentru a servi, desfaceți coaja și lingurați o lingură de umplutură de vită rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista