Carne De Vită Taco Coace
Carne de vită Taco coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 575 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți brânză cheddar, tortilla de porumb, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Taco Coace, Coaceți carnea de vită Taco cu Topping de biscuiți Cheddar, și Taco Coace.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie medie la foc mediu-mare pana cand carnea de vita se rumeneste, amestecand pentru a separa carnea.
Adăugați supă, salsa, lapte, tortilla și jumătate de brânză. Lingură în vas de copt superficial de 2 litri. Acoperă.
Coaceți la 400 de grade F timp de 30 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară cu brânza rămasă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Louis Jadot Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.