Reteta Carne de vită Stroganoff chiftele ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 400 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăiței, piper, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Carne De Vită Stroganoff Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Carne de vită Stroganoff spaghete și chiftele, și Carne de vită și ciuperci cu sos Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, ceapa și sosul Worcestershire. Se amestecă pesmetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați carne de vită; se amestecă bine. Formați în 1-1 / 4-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
5
Într-o cratiță mare, se sotează ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă 3 linguri de făină și sare până se amestecă. Adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Combinați smântâna și făina rămasă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
7
Adăugați chiftele. Se fierbe, neacoperit, timp de 4-5 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita