Carne De Vită Stil Portughez
Carnea de vită stil portughez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 308 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, apă, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare sunt Cod în stil portughez, Midii Stil Portughez, și Scoici În Stil Portughez.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați vinul roșu, apa, usturoiul, pasta de chile, piperul alb și sarea.
Adăugați carnea de vită și întoarceți-o pentru a acoperi uniform.
Într-o tigaie mare grea la foc mediu, prăjiți 3 fripturi timp de 2 minute pe fiecare parte; puneți fripturile deoparte și scurgeți lichidele în amestecul de vin roșu. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Se toarnă ulei în tigaie și se reduce focul la mediu-scăzut. Prăjiți fripturile pentru a doua oară, 2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți uleiul și întoarceți toate fripturile și marinada în tigaie. Se lasă să fiarbă 2 minute.