Carne de vită sau Elan sacadat
Carnea de vită sau elanul sacadat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 680 calorii, 56G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 4,05 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, fum lichid cu aromă de hickory, friptură de rump și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Cel mai bun sacadat de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați friptura în plăci de aproximativ 1/4 inch grosime (Notă: puteți face acest lucru la magazin alimentar sau măcelar). Tăiați toată grăsimea de pe margini.
Tăiați plăcile în benzi asemănătoare creionului (aproximativ 1/4 inch lățime) și aproximativ 4 inci lungime.
Într-un castron mare, combinați sosul de soia, zahărul brun și fumul lichid cu aromă de hickory; se amestecă bine.
Puneți toată carnea în vasul de marinată. Se acoperă și se pune la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Așezați carnea într-un deshidratator alimentar timp de aproximativ 12 până la 20 de ore, în funcție de cât de uscat vă place sacadatul. Rotiți tăvile după 6 ore. De exemplu: tava de Jos în partea de sus, tava de sus în partea de jos, a doua tavă de jos pentru a fi a doua tavă de sus și așa mai departe.