Carne De Vită Rendang

Carne De Vită Rendang
Rețeta de vită Rendang poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 3,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 558 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Carne De Vită Rendang, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie sau mini tocător.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați 1/4 cană de lapte de cocos; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați 3 linguri de lapte de cocos și nucă de cocos în fulgi în robotul de bucătărie; procesați până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Lapte De CocosLapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați amestecul de șalotă; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat, amestecand continuu. Se amestecă laptele de cocos rămas, coaja și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Aruncați lemongrass. Se amestecă amestecul de nucă de cocos în fulgi; se fierbe 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Lapte De CocosLapte De Cocos
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista