Rețeta de vită Rendang poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 3,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 558 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Carne De Vită Rendang, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie sau mini tocător.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați 1/4 cană de lapte de cocos; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați 3 linguri de lapte de cocos și nucă de cocos în fulgi în robotul de bucătărie; procesați până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Lapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați amestecul de șalotă; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat, amestecand continuu. Se amestecă laptele de cocos rămas, coaja și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional. Aruncați lemongrass. Se amestecă amestecul de nucă de cocos în fulgi; se fierbe 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.