Carne De Vită Rapidă
Friptura rapidă de vită este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 268 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, flori de broccoli, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este super. Rețete similare includ Pui Rapid Și Broccoli, Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-un wok mare sau tigaie la foc mediu-mare; gatiti si amestecati carnea de vita pana se rumeneste, 3 pana la 4 minute. Mutați carnea de vită în partea laterală a wok-ului și adăugați broccoli, ardei gras, morcovi, ceapă verde și usturoi în centrul wok-ului. Gatiti si amestecati legumele timp de 2 minute. Se amestecă carnea de vită în legume și se condimentează cu sos de soia și semințe de susan. Continuați să gătiți și amestecați până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 2 minute.