Carne De Vită Păsări: Uccelletti Scappati

Carne De Vită Păsări: Uccelletti Scappati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păsările de vită: Uccelletti Scappati. Această rețetă servește 6. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 501 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime per portie. Un amestec de carne de vită rotundă, prosciutto, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Păsări Evadate, Păsări într-un cuib, și Bangkok Păsări pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Acoperiți fiecare felie de vită cu o felie de prosciutto, așezați o frunză de salvie în mijlocul fiecărei felii de prosciutto și înfășurați, fixând rulourile pe frigarui de lemn, alternate cu bucăți de pâine și cuburi de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
3
Ungeți carnea cu uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și gătiți pe grătar sau sub broiler până când carnea de vită este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista