Carne De Vită Puchero (O Tocană Mexicană Cu Hominy Și Legume)
Rețeta Puchero de vită (o tocană mexicană cu Hominy și legume) este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chimen, conserve de roșii, articulație de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Puchero Santafere 6RO (tocană columbiană de vită, pui și porc), Supă mexicană de vită și Hominy, și Tripă de vită și tocană de Hominy: Posole.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.