Carne De Vită Prăjită Cu Chili
Chili-frecat friptură de vită este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $17.69 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 624 calorii, 92g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, friptură rotundă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ancho Chili-Friptură De Vită Frecată, Ancho Chili-friptură de vită frecată, și Grătar-friptură de vită frecată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei cu aproximativ 45 de minute înainte de prăjire.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Așezați friptura pe un suport metalic într-o tigaie de prăjire, cu partea grasă în sus și frecați cu chili și sare. Aruncați cartofii dulci cu uleiul de măsline și puneți-i în jurul fripturii. Gătiti până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează cel puțin 120 F (pentru rare), aproximativ 1 oră și 15 minute (15 până la 20 de minute pe kilogram). Cartofii ar trebui să fie furcă-licitație.
Scoateți din cuptor. Acoperiți ușor friptura cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute. (Temperatura va crește la 125 F.) feliați jumătate din friptură.
Se servește cu cartofii dulci. Înfășurați și refrigerați carnea rămasă pentru o altă masă.