Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită portocalie crocantă cu Broccoli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1304 calorii, 44G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de portocale, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli, Carne De Vită Portocalie Crocantă, și Carne de vită portocalie crocantă {Takeout Chinezesc acasă}.
Instrucțiuni
Gatiti orezul alb conform instructiunilor pachetului. Rezervați 2 căni de orez fiert pentru rețeta online round 2, orez prăjit cu carne de vită.
Feliați subțire friptura de chuck, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci, peste cereale.
Tăiați feliile în fâșii lungi de 3 inci.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Aruncați carnea de vită în amidon de porumb și scuturați excesul. Prăjiți carnea de vită în 2 loturi în uleiul încins, întorcându-se o dată, până când este crocantă și aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de vită din tigaie și puneți-o deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Scurgeți cu grijă uleiul din wok sau tigaie.
Într-un castron mediu se adaugă marmelada, usturoiul, oțetul, ghimbirul, sosul de soia și sucul de portocale și se amestecă până se combină bine.
Se adaugă în wok, la foc mare și se gătește 2 minute. Se amestecă broccoli, rezervând aproximativ 1 1/2 căni pentru o altă utilizare. Gatiti broccoli pana se inmoaie usor si sosul este gros, aproximativ 3-5 minute. Se amestecă carnea de vită, apoi se transferă într-un platou de servire.
Se servește imediat cu orezul alb.