Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli

Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită portocalie crocantă cu Broccoli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1304 calorii, 44G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de portocale, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli, Carne De Vită Portocalie Crocantă, și Carne de vită portocalie crocantă {Takeout Chinezesc acasă}.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul alb conform instructiunilor pachetului. Rezervați 2 căni de orez fiert pentru rețeta online round 2, orez prăjit cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Feliați subțire friptura de chuck, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci, peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chuck SteakChuck Steak
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
3
Tăiați feliile în fâșii lungi de 3 inci.
4
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Aruncați carnea de vită în amidon de porumb și scuturați excesul. Prăjiți carnea de vită în 2 loturi în uleiul încins, întorcându-se o dată, până când este crocantă și aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Scoateți carnea de vită din tigaie și puneți-o deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Scurgeți cu grijă uleiul din wok sau tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Într-un castron mediu se adaugă marmelada, usturoiul, oțetul, ghimbirul, sosul de soia și sucul de portocale și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Se adaugă în wok, la foc mare și se gătește 2 minute. Se amestecă broccoli, rezervând aproximativ 1 1/2 căni pentru o altă utilizare. Gatiti broccoli pana se inmoaie usor si sosul este gros, aproximativ 3-5 minute. Se amestecă carnea de vită, apoi se transferă într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Se servește imediat cu orezul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista