Carne De Vită Portocalie Crocantă

Carne De Vită Portocalie Crocantă
Crispy Orange Beef ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 654 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de vită, ardei iute thailandezi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Carne De Vită Portocalie Crocantă, Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli, și Carne de vită portocalie crocantă {mâncare chinezească acasă}.

Instrucțiuni

1
Condimentați fâșiile de friptură de flanc cu sare și piper, apoi aruncați cu amidon de porumb. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Umpleți o tigaie mare cu suficient ulei pentru a acoperi fundul cu 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți uleiul la 365 de grade F. mai întâi adăugați tăiței în ulei și lăsați să gătească timp de 3 până la 4 minute. Scoateți tăiței și apoi, lucrând în loturi, prăjiți friptura. Nu aglomerați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți usturoiul până când este parfumat; nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați marmeladă de portocale, 1/2 cană bulion de vită, sos de soia și ardei iute. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic timp de 5 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb în restul de 1/2 cană de bulion de vită. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos fierbinte. Reveniți la foc mic timp de 3 până la 4 minute până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Bulion De VităBulion De Vită
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Faceți un pat de salată frisee pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Cret AndiveCret Andive
4
Puneți tăiței crocanți deasupra și apoi carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
5
Se toarnă sosul peste carne de vită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista