Carne De Vită Portocalie Crocantă
Crispy Orange Beef ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 654 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de vită, ardei iute thailandezi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare sunt Carne De Vită Portocalie Crocantă, Carne de vită portocalie crocantă cu Broccoli, și Carne de vită portocalie crocantă {mâncare chinezească acasă}.
Instrucțiuni
Condimentați fâșiile de friptură de flanc cu sare și piper, apoi aruncați cu amidon de porumb. Scuturați excesul.
Umpleți o tigaie mare cu suficient ulei pentru a acoperi fundul cu 1/4 până la 1/2 inch.
Încălziți uleiul la 365 de grade F. mai întâi adăugați tăiței în ulei și lăsați să gătească timp de 3 până la 4 minute. Scoateți tăiței și apoi, lucrând în loturi, prăjiți friptura. Nu aglomerați tigaia.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu și gătiți usturoiul până când este parfumat; nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Adăugați marmeladă de portocale, 1/2 cană bulion de vită, sos de soia și ardei iute. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic timp de 5 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb în restul de 1/2 cană de bulion de vită. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sos fierbinte. Reveniți la foc mic timp de 3 până la 4 minute până când sosul se îngroașă.
Faceți un pat de salată frisee pe un platou.
Puneți tăiței crocanți deasupra și apoi carnea de vită.
Se toarnă sosul peste carne de vită și se servește.