Carne de vită picantă și ardei gras
Carnea de vită picantă și ardeiul gras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 186 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, sos de soia cu sodiu inferior, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne De Vită Și Piper Picant.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 2 minute, arzand pe o parte.
Adăugați ardei grași; gatiti 2 minute sau pana cand carnea de vita isi pierde culoarea roz, amestecand continuu.
Scoateți amestecul de vită din tigaie.
Adăugați sos de soia, oțet, ghimbir și sos de usturoi chili în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Adăugați amestecul de vită și ceapa verde la tigaie; aruncați bine pentru a acoperi.
Se presară cu semințe de susan.