Carne de vită măr și zahăr brun
Carnea de vită cu mere și zahăr brun este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $26.72 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 249g de proteine, 208g de grăsime, și un total de 4835 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, piept de vită corned, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită măr și zahăr brun, Crock Pot Apple și zahăr brun carne de vită Corned, și Coaste de vită Corned cu zahăr brun și glazură de muștar.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de mere într-un aragaz lent mare și se amestecă zahărul brun și muștarul, amestecând până când zahărul brun s-a dizolvat.
Se amestecă conținutul pachetelor de condimente și se pun pieptul în amestecul de suc de mere. Se acoperă cu cartofi roșii, morcovi, ceapă și bucăți de varză. Împingeți toate ingredientele în lichid.
Acoperiți și gătiți la foc mare până când carnea de vită este foarte fragedă, 4 până la 5 ore; sau gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore. Feliați carnea subțire peste cereale și serviți cu legume.