Carne de vită măr și zahăr brun

Carne de vită măr și zahăr brun
Carnea de vită cu mere și zahăr brun este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $26.72 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 249g de proteine, 208g de grăsime, și un total de 4835 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, piept de vită corned, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită măr și zahăr brun, Crock Pot Apple și zahăr brun carne de vită Corned, și Coaste de vită Corned cu zahăr brun și glazură de muștar.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sucul de mere într-un aragaz lent mare și se amestecă zahărul brun și muștarul, amestecând până când zahărul brun s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă conținutul pachetelor de condimente și se pun pieptul în amestecul de suc de mere. Se acoperă cu cartofi roșii, morcovi, ceapă și bucăți de varză. Împingeți toate ingredientele în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Acoperiți și gătiți la foc mare până când carnea de vită este foarte fragedă, 4 până la 5 ore; sau gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore. Feliați carnea subțire peste cereale și serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista