Carne de vită măcinată și biscuiți
Rețeta de carne de vită măcinată 'n' biscuiti pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 567 calorii. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită mazăre, sos de roșii, țelină și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită măcinată și biscuiți, Carne de vită măcinată și biscuiți, și Carne de vită măcinată și biscuiți.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu, până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă făina, sarea, oregano și piperul până se omogenizează.
Adăugați sos de roșii și mazăre; fierbeți timp de 5 minute.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Biscuiți separați; aranjați peste amestecul de carne de vită.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc și brânza se topește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.