Carne de vită măcinată Sârbă, legume și coacere de cartofi

Carne de vită măcinată Sârbă, legume și coacere de cartofi
Carnea de vită măcinată Sârbă, legumele și coacerea cartofilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 427 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, vin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 332 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Vită Măcinată În Spirală, Carne De Vită Tocată, și Frank ' s varză și carne de vită măcinată coace (Crock-Pot, aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o caserolă.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți carnea de vită din tigaie, rezervând sucuri și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă uleiul de măsline și se sotează ardeiul verde, ceapa, morcovul și țelina până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
5
Întoarceți carnea de vită în tigaie și condimentați cu boia, sare, piper negru, piper roșu, scorțișoară și cuișoare. Se amestecă apa și vinul roșu până se încălzește. Se dizolvă cubul de bulion de vită în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
ScorțișoarăScorțișoară
Vin RoșuVin Roșu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în jumătate și jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Stratificați fundul vasului de caserolă pregătit cu suficiente felii de cartofi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Așezați amestecul de carne de vită și legume peste cartofi și acoperiți cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
Carne De VităCarne De Vită
9
Gatiti, acoperit, 45 de minute in cuptorul preincalzit sau pana cand cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista