Carne de vită mexicană și găluște
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mexicană. Încercați să faceți acasă carne mexicană de vită și găluște. Această rețetă face 8 porții cu 508 calorii , 26 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, sos de roșii, pudră de chili și țelină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt pui mexican și găluște , supă mexicană de pui cu găluște jalapeno și chili mexican picant cu găluște de pui .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă următoarele opt ingrediente. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Pentru găluște, combinați făina, mălaiul, praful de copt și sarea; se amestecă laptele până se combină. Puneți în opt movile pe amestecul care fierbe. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când testul găluștelor este terminat. (Nu ridicați capacul în timp ce fierbeți.)