Carne De Vită Marinată Pentru Toți
Unul-pentru-toate carne de vită marinat ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Carne De Vită Marinată Coreeană, Carne de vită marinată pe chifle, și Filet De Vită Marinat.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați friptură. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Friptură la grătar, acoperită, la foc mediu sau la fiert 4 in. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.