Carne De Vită Marinată
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și Fel principal primar? Carnea de vită marinată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 2,55 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de vită, usturoi, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne De Vită Marinată Se Amestecă, Pui marinat catifelat pentru prăjit, și Pui Marinat Sănătos (O Tigaie!).
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați vinul, 4 linguri ulei, praf de chili, usturoi, chimen, sare, ghimbir și piper; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 12 ore.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți ceapa, dovlecelul, morcovul și ardeii în uleiul rămas timp de 4-5 minute sau până când sunt fragede.
Scoateți și păstrați cald.
Scurgeți și aruncați marinada. Se amestecă carnea de vită timp de 5-6 minute sau până când nu mai este roz; se scurge. Întoarceți legumele în tigaie; se prăjește timp de 2-3 minute sau până se încălzește.