Carne De Vită Marinată

Carne De Vită Marinată
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Kabobs de vită marinată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți suc de portocale, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portocaliu buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Portocalie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne De Vită Marinată, Marinat Veggie Carne De Vită Kabobs, și Carne De Porc Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți coaja de portocală; îndepărtați coaja și miezul rămas. Separați portocala în opt segmente. Într-un castron, combinați coaja rasă, sucul de portocale, sosul teriyaki, muștarul, mierea, usturoiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați carnea de vită în 1-in. cuburi; așezați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați portocale, ciuperci, ceapă și jumătate de marinată. Pungă de etanșare; refrigerați peste noapte. Refrigerați marinada rămasă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scurgeți și aruncați marinada. Pe patru frigarui de metal sau lemn îmbibat, alternativ carne de vită, portocale și legume. Broil 3 în. de la căldură timp de 15-20 de minute sau până când carnea atinge coacerea dorită, iar legumele sunt fragede, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
5
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă marinada rezervată. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Serviți peste kabobs și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista