Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Kabobs de vită marinată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți suc de portocale, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portocaliu buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Portocalie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne De Vită Marinată, Marinat Veggie Carne De Vită Kabobs, și Carne De Porc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Radeți coaja de portocală; îndepărtați coaja și miezul rămas. Separați portocala în opt segmente. Într-un castron, combinați coaja rasă, sucul de portocale, sosul teriyaki, muștarul, mierea, usturoiul și piperul.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Bețișoare De Covrig
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați carnea de vită în 1-in. cuburi; așezați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați portocale, ciuperci, ceapă și jumătate de marinată. Pungă de etanșare; refrigerați peste noapte. Refrigerați marinada rămasă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Scurgeți și aruncați marinada. Pe patru frigarui de metal sau lemn îmbibat, alternativ carne de vită, portocale și legume. Broil 3 în. de la căldură timp de 15-20 de minute sau până când carnea atinge coacerea dorită, iar legumele sunt fragede, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3 Bețișoare De Covrig
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
5
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă marinada rezervată. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Serviți peste kabobs și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper