Carne De Vită Marinată

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Kabobs de vită marinată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți suc de portocale, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portocaliu buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Portocalie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne De Vită Marinată, Marinat Veggie Carne De Vită Kabobs, și Carne De Porc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja de portocală; îndepărtați coaja și miezul rămas. Separați portocala în opt segmente. Într-un castron, combinați coaja rasă, sucul de portocale, sosul teriyaki, muștarul, mierea, usturoiul și piperul.
Tăiați carnea de vită în 1-in. cuburi; așezați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați portocale, ciuperci, ceapă și jumătate de marinată. Pungă de etanșare; refrigerați peste noapte. Refrigerați marinada rămasă pentru sos.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe patru frigarui de metal sau lemn îmbibat, alternativ carne de vită, portocale și legume. Broil 3 în. de la căldură timp de 15-20 de minute sau până când carnea atinge coacerea dorită, iar legumele sunt fragede, întorcându-se des.
Într-o cratiță, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă marinada rezervată. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Serviți peste kabobs și orez.