Carne De Vită La Grătar Tangy

Carne De Vită La Grătar Tangy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită la grătar. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper dash, sos de piper, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Slow-Aragaz Tangy Gratar Carne De Vită Sandwich-Uri, Somon Picant La Grătar, și Aripi Tangy La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele 11 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 14-15 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă carnea de vită; acoperiți și fierbeți 5-10 minute mai mult sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Serviți pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista