Carne De Vită La Grătar Tangy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită la grătar. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper dash, sos de piper, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Slow-Aragaz Tangy Gratar Carne De Vită Sandwich-Uri, Somon Picant La Grătar, și Aripi Tangy La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele 11 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 14-15 minute sau până când se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă carnea de vită; acoperiți și fierbeți 5-10 minute mai mult sau până se încălzește.