Carne de vită la grătar N Pâine cu ciuperci

Carne de vită la grătar N Pâine cu ciuperci
Broiled Beef N Mushroom Bread necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 530 de calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați pâine, cățel de usturoi, carne de vită tocată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de ciuperci Portobello la grătar , Somon cu slănină la grătar cu sos de ciuperci și stridii și Broiled Beef Kabobs .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeiul verde, țelina și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgere. Se amestecă brânza, supa, ciupercile, măslinele, sare și piper; amesteca bine. Se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când brânza se topește, amestecând din când în când. Între timp, tăiați pâinea pe lățime în patru bucăți, apoi tăiați fiecare bucată pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
1 Bloc (8 Uncii) De Brânză Colby, Tăiată în Cuburi1 Bloc (8 Uncii) De Brânză Colby, Tăiată în Cuburi
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
1 Bloc (8 Uncii) De Brânză Colby, Tăiată în Cuburi1 Bloc (8 Uncii) De Brânză Colby, Tăiată în Cuburi
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți partea tăiată în sus pe foi de copt unse. Se prăjește la 4-5 inchi de la căldură până se prăjește ușor. Acoperiți cu amestec de carne. Se prăjesc la 4 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când marginile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista