Carne de vită la grătar cu iarbă de lămâie și usturoi (Bo Nuong Xa Toi)

Carnea de vită la grătar cu iarbă de lămâie și usturoi (Bo Nuong Xa Toi) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 328 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, crenguțe de coriandru, rotunde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Creveți La Grătar Piperat (Tom Nuong Toi Xan Ot), Pui la grătar vietnamez cu tăiței Vermicelli (Bun Ga nuong), și Char gât de porc la grătar cu fidea Vermicelli: Bun Thit Nuong pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron larg, puțin adânc, amestecați împreună zahăr, piper, usturoi, iarbă de lămâie, sos de pește și 2 linguri. ulei de măsline.
Adăugați carne de vită, aruncați pentru a acoperi și refrigerați 2 ore.
Frecați restul de 1 lingură. ulei peste ceapă. Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură medie-mare (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. peste nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde).
Ungeți grătarul cu ulei vegetal. Filetați ceapa pe două 8-in. frigarui metalice.
Așezați frigarui de ceapă pe grătar și gătiți (închideți capacul pe grătarul cu gaz) până se înmoaie, aproximativ 15 minute, întorcând frigarui la fiecare 5 minute sau cam asa ceva.
Când ceapa este gătită la jumătate, așezați felii de vită pe grătar și gătiți (închideți capacul pe grătarul cu gaz), rotind o dată, 3 până la 5 minute.
Aranjați carnea de vită și ceapa pe un platou și garnisiți cu coriandru și alune.