Carne De Vită Kushiyaki
Carnea de vită Kushiyaki ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 120 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Sparanghel învelit cu carne de vită-aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, și Duminică aragaz lent: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită picurare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați mirinul, usturoiul, sosul de soia, glutamatul monosodic și zahărul; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Așezați carnea de vită și ceapa verde în marinată, amestecați pentru a acoperi cu marinată și lăsați să stea 30 de minute. Înmuiați frigarui de bambus în apă.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Rotiți o felie de carne de vită subțire în jurul unei bucăți de ceapă verde; frigărui ruloul cu 2 frigarui de bambus, așezați la aproximativ 1/2 inch distanță. Repetați încă de două ori, așezând 3 rulouri de vită pe cele 2 frigarui. Repetați cu carnea de vită rămasă, ceapa verde și frigarui până când toată carnea de vită este înfășurată.
Așezați frigarui pe o tigaie. Aruncați marinada uzată.
Se fierbe până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 până la 3 1/2 minute pe fiecare parte.