Carne De Vită Italiană Submarine
Rețeta italiană de carne de vită este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 414 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită delicioasă, usturoi îmbuteliat, giardiniera îmbuteliată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Italiană Submarine, Italiană Submarine, și Fierbinte Italiană Șuncă Submarine.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; saut timp de 2 minute. Se amestecă oregano și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți amestecul de ardei gras din tigaie.
Adăugați carne de vită în tigaie și gătiți timp de 45 de secunde. Împărțiți carnea de vită uniform între jumătățile inferioare ale rulourilor; acoperiți fiecare jumătate de rulou cu 1/4 cană amestec de ardei gras și 2 linguri giardiniera; acoperiți cu blaturi de rulou.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto